Norges største aviser

Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer. samleie spontanabort 2. mar 2015 I dag viser MBL-tallene at det er grunn til å gratulere VG: Først Norges største papiravis, så størst på nett (etter å ha startet bak Dagbladet), deretter desidert størst på mobil. Og i dag tar VG+ steget opp blant de største når norske aviser rangeres etter opplag etter den nye målemetoden hvor abonnenter både Det er et tall som lett konkurrerer med de mest leste sakene i Norges største aviser. Mange gjør narr av bloggere. Mange tar dem ikke seriøst. Det burde de slutte med. Flere norske bloggere når i dag ut til 100.000 mennesker per innlegg. En godt lest artikkel på nett i en av Norges største aviser ligger til sammenligning på  gamle norske damer Hjemme i Norge inngikk Aftenposten i 2009 felles eierskap med fire av landets største aviser. Etter justeringer pålagt av myndighetene har avisen nå hånd om vel 40 prosent av avismarkedet sør for Dovre. Imens er hovedavisen blitt tykkere, rikholdigere, åpnere og atskillig mindre fordomsfull, til den ved sitt 150 års jubileum  24. okt 2017 Faksimile: Aftenposten. Les hele artikkel her! [For abonnenter]. De siste ukene har både Aftenposten, Bergens tidende, Aftenposten hyttemagasin, Stavanger Aftenblad og Adresseavisen omtalt hyttene som arkitektene hos NSW-arkitekter har designet. De ligger tett på naturen, er svært miljøvennlig , har en 

Norske aviser på internett. Oversikt.

SOL samler nyhetene fra hundrevis av kilder og holder deg oppdatert på nyhetsbildet - overalt, hele døgnet!Aviser, fagblader og tidsskrifter - gir deg regnskapstall, roller, aksjonærer, adresser og mer. Leverandøroversikt, side 1. Kommunal Rapport bringer nyheter, debatt, kommentarer og reportasjer om Kommune-Norge. Leses av de viktigste . Rødt & Hvitt – Norges største og eldste vinmagasin. Tlf: 983 29 976. 7. mar 2017 Drammens Tidende befester posisjonen som den største avisen på Østlandet utenfor Oslo. I fjor økte Vi er ikke alene om å oppleve medgang , men vi er blant de store avisene i Amedia som opplever størst vekst. Vi har snudd DT er også den største avisen i Amedia, som eier 65 aviser i Norge. Samtidig Norges største aviser på en side. Nyheter fra Aftenposten, Dagbladet, Verdens Gang, Bergens Tidende, Drammens Tidende, Dagsavisen, Stavanger Aftenblad, Adresseavisen, Dagens Næringsliv, Fædrelandsvennen, NRK. sjekketriks for jenter Norske aviser om sin dekning av terror i Israel. Av Erlend Sundar, ICEJ Press, 08.24.2017. ICEJ har gjort to store gjennomganger av norske nyhetsmediers dekning av terror i Israel. Vi har bedt de største nyhetsmediene kommentere gjennomgangen. ICEJs gjennomgang 1 · ICEJs gjennomgang 2. Les også ICEJs 10. okt 2017 Løsningen ble et kvalitetsprodukt på høyde med det ypperste av medier for voksne ellers i verden, men på barns premisser. Ved hjelp av grafiske virkemidler har avisen blitt en suksess som omfavnes av både barn og voksne. Aftenposten Junior er i dag Norges niende største avis og i stadig vekst. Dato: 10.

3. mar 2015 Vi står også alene på toppen som det største brukerbetalte mediet i Norge, sier Aftenpostens sjefredaktør og administrerende direktør, Espen Egil Hansen. Samtlige aviser har nedgang i lesing av papirutgavene, med en gjennomsnittlig fall på 10,4 prosent. Lesertallene på de mobile plattformene viser god Forsider Norges største aviser 14. november 2010. by Herman Berg on nov 14, 2010 • 20:13 Ingen kommentarer. Hva er det som skjer? Det er kanskje ikke så merkelig at det går til  5. aug 2016 De to største parkeringsplassene i Lillesand sentrum blir i sommer utilgjengelige på grunn av byggearbeider. Dermed frykter kommunen parkeringskaos og leter. Kjapp oversikt over nettaviser, aviser og lokalaviser på Sørlandet. Gratis lokalavis i Kristiansand · Lillesands-Posten - Avis for Lillesand og 19. mar 2017 Vi er i ferd med å misse det som verkeleg betyr noko innanfor journalistikken, dei gode, sanne, tankevekkjande og inspirerande historiene. Her er eit døme frå framsida på ei av Norges største aviser, på eit tilfeldig tidspunkt denne veka. Døm : Illustrasjon. hva kan man finne på med kjæresten jubileum Publisert: 06.05.2016 13:35. Linjeforeningsøkonomi, avtalevilkår og uavhengighet bekymrer når Studenttingets arbeidsutvalg skal inngå en avtale med Norges største mediekonsern. Schibsted ASA. Norges største mediekonsern. Eier fem av Norges ti største aviser. Også største aksjonær i mediekonsernet Polaris Media, 20. nov 2017 Hvorfor har da ikke Norges to største aviser omtalt saken? Og hva med Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, Fædrelandsvennen og Adresseavisen? Hvorfor så tause? Schibsted-topp Ehsan Fadakar slutter etter anklager om seksuelle overgrep – har rømt til Syden. Schibsted eier fem av Norges ti største 

Økonomien i avisene (2012 – 2016). Avisene er de største økonomiske aktørene i mediebransjen i Norge. De er ofte organisert i avishus som produserer en portefølje av papirbaserte og digitale nyhets- og aktualitetsprodukter. Avishusenes lønnsomhet ble svekket fra 2015 til 2016. Selv om driftskostnadene sank med 765 28. sep 2017 Derfor er det gledelig at våre medlemmer satser på godt norsk digitalt innhold, sier administrerende direktør Randi S. Øgrey i MBL. Kun 6 av de 152 avistitlene som ble rapportert, har fått flere lesere, mens 99 aviser har fått færre. VG er Norges største mediehus, mens Aftenposten er landets største papiravis  14. des 2015 Les aviser Atekst er Norges største digitale avisarkiv. Som bibliotekbruker kan du lese alle avisene i arkivet. Atekst oppdateres daglig og har mer enn 10 millioner søkbare artikler. Noen kilder går tilbake til 1945. Kontakt bibliotek for å få brukernavn og passord.25. aug 2017 Ingen andre kommuner i Norge er i nærheten av å ha like mange dekar med dyrket mark som den nye storkommunen. d søker kjæresten De som har gode jobber med drømmegasjer har ingen bekymringer, for dem er Norge kanskje verdens beste land og bo i. Avgifter og gebyrer er likt for alle, og er vel beregnet etter de høyre inntektene.” Dette leserinnlegget stod i en av Norges største aviser. Vi har nok hørt det samme mangen gang før. En fortelling om folk Velkommen til KIWI! Vi har i dag over 650 butikker over hele Norges land og over 90 butikker har søndagsåpent.

I flere land kan aviser i konkurranseutsatte posisjoner motta statlige bidrag som i Norge kalles for pressestøtte. Foruten den . I Trondheim va Dagsposten byens største avis før krigen brøt ut. Etter en Økt sentralisering og informasjonsbehov har vært drivkreftene i det norske avisforbruket, som i dag er verdens største.Aust-Agders ledende nettavis med oppdateringer fra Arendals-regionen og Aust-Agder fylke. Vi gir deg nyheter, sport, kultur, underholdning, feature og meninger. 18. feb 2011 VGs kraftige opplagsfall sørger for at Aftenposten er blitt Norges største avis.De to store innen cloud e-post (Google Apps og 365) leverer solide løsninger og tjenester. Det å hoste sin egen løsning er ikke verdt pengene mer. Det krever kompetanse, vaktordning og stort initialt kapital for innkjøp av utstyr - Samt utvidelse ved fremtidige behov. Valget mellom Google Apps og 365 er om man trenger  finne venner som voksen 13. okt 2017 Det er et ansvar vi vil ta på største alvor. Vi er takknemlig for den tilliten NFF viser oss ved å velge oss som samarbeidspartner og ansvarlig for å direktesende Toppserien for kvinner til fotballentusiaster over hele landet, sier konsernsjef Are Stokstad i Amedia. Daglig leder Hege Jørgensen i Serieforeningen Debatt i Norges største aviser. Ito av de ledende aviser i Norge, Aftenposten og. Dagbladet, har det i høst pågått en større debatt om darwinisme og evolusjonsteori. Den kritiske dimensjonen kom inn i den aktuelle debatten etter Jon Kvalbeins spaltebidrag «Til- feldighet eller skapelse» i Aftenposten 24. sep- tember. Det var 

Avsier til kampanjepris på ! Hold deg oppdatert på nyhetsbildet ved å abonnere på vårt store utvalg av både norske og internasjonelle aviser.28. sep 2017 VG største mediehus. Kun 6 av de 152 avistitlene som ble rapportert, har fått flere lesere, mens 99 aviser har fått færre. VG er Norges klart største mediehus med over 2,3 millioner lesere på papir, nett og mobil, etterfulgt av Dagbladet, Aftenposten og Dagens Næringsliv. – Norsk journalistikk står fortsatt  rollen som Norges største avis. Dette er en posisjon som VG har hatt helt siden 1981. Selv om. Aftenposten og VG opererer på helt forskjellige markeder, har tronskiftet likevel en stor sym- bolsk betydning. Adresseavisen, Fædrelandsvennen, Drammens Tidende, Romerikes Blad og Sunnmørsposten har klart seg mye  u evig singeln 2. nov 2017 Fra vår fargeblinde hattemaker i Kina har vi sikret oss verdens største cowboyhatt. I hvert fall verdens største i Moss, tror Ole Jacob «Ole Hickock» Lindberg.Lofot-Tidende - Avis for kommunene Vestvågøy, Flakstad og Moskenes i Nordland fylke. Lofotposten - Lokalavis for Lofoten som utgis i Svolvær. Lokalavisa NordSalten - Avis som dekker Steigen, Hamarøy og Tysfjord i Nordland fylke. Nordlys - Nord-Norges største avis, men også regionsavis for Troms og Svalbard.

Kristiansand Avis er en gratis avis med fokus på lokale nyheter og historier.15. jun 2009 Page 1 of 5 - Håpløse anmeldelser fra Norges største aviser - posted in Film: Norges største aviser har ofte pinlig dårlige anmeldelser av filmer. Det virker som anmelderne ikke er interessert i film og er mer opptatt av å vise hvor "flinke" de er til å bedrive språklig akrobatikk, noe de også som regel mislykkes  Det er sjølvsagt langt større grunn til å bekymre seg over at folk bruker så mykje tid på å lese aviser. Tirsdag presenterte Aftenposten ei undersøking som av opplagte årsaker blei heller lite omtalt i ein del av Norges største aviser. Undersøkinga viste rett og slett at folk ikkje trur på det dei les i avisene. På spørsmål om kva Nå har utstyret til Norges største ørretoppdrett begynt å komme. g finne kjæresten Oslo Ess - Fredrikstad kinoShout-out til Norges største aviser for å ha kuttet ned på antall kalorioversikter og "SÅ FEIT BLIR DU I JULA"-saker. Måtte det vare.. 10:34 AM - 1 Jan 2017. 16 Retweets; 174 Likes; Ingvild Helseth Deanna Troi sigrid Heidi Granberg Sandra Sandøy Guro Caroline Kirkenes Press Mildrid Elvik Svoen. 1 reply 16 retweets 174 

Aviser i fortid og framtid - Norsk Folkemuseum

27. nov 2015 Norges største avis Aftenposten var tydelig på lederplass med sin oppfordring om å stemme borgerlig ved årets valg. Et annet svært interessant poeng Sven Egil Omdal trekker fram, er hvordan medienes egen logikk i praksis stimulerer «til den samme tilnærmingen til politikk som et populistisk parti» har, 13. apr 2012 Rettssaken mot Anders Behring Breivik starter samtidig som flere av landets største papiraviser kan stoppe. En eventuell streik fra søndag vil på få dager stoppe Norges største trykkeri. 23. jun 2017 Avisen var på 1800-tallet blant Norges største og viktigste dagsaviser. Den ble utgitt som dagsavis til 1990-tallet, med et stort sett konservativt ståsted. Gjenoppsto som politisk uavhengig ukeavis i 1993. PODCAST: Hør Erik Rudeng forteller mer om Morgenbladets historie. Abonner via Itunes eller lytt her: 22. mar 2017 Målsetningen er å bidra til et mer faktabasert og rausere ordskifte i Norge. Vi tar sikte på lansering innen sommeren 2017.» «Faktisk er et unikt, historisk og ikke-kommersielt samarbeid mellom tre av landets største og konkurrerende mediehus, Dagbladet, VG og NRK. Fritt Ord, Stiftelsen Tinius, Dagbladets  venere Dette var de største beslagene på Værnes i fjor. 2017 ble et rekordår for tollerne på flyplassen. . Kvithamar skal bli et senter for den grønne sektoren i Midt-Norge. Stjørdal kommune har satt i gang en mulighetsstudie for den gamle forsøksgården.Arbeidsoppgavene består av å selge abonnement på Norges største aviser via telefon. Produktene er blant de største merkevarene i landet, og mulighetene for gode resultater er store. Er du en som er motivert, kan kommunisere godt med alle typer mennesker og liker å jobbe i en fartsfylt hverdag? Da er dette jobben for 

14. apr 2016 Sveriges største avis VS. verdens største kleskjede. 105 Engagements. Share on: Facebook. Aftonbladet Sweatshop Joakim Kleven. Endelig er den svenske versjonen av Sweatshop ute på Tenk at Sweatshop serien ble så stor at Sveriges største avis ville at vi skulle lage serien for de.Behovet for en skriftlig offentlighet var større for migrantene enn for slektningene hjemme i Norge. – De norsk-amerikanske mediene ble så store at i 1900 ble verdens største norskspråklige avis i det hele tatt utgitt i Chicago, forteller Mathiesen. Den norskspråklige pressen i USA hadde dessuten funksjoner som den  28. apr 2014 Men jeg vet at det er mye annet som er vel så viktig i så måte; for eksempel når landets største aviser til stadighet skriver om dietter på forsiden. DET GAMLE OG DET NYE FORSIDEBILDET:Det Nye har gitt MinMote tillatelse til å trykke. DET GAMLE OG DET NYE FORSIDEBILDET: Det Nye har gitt MinMote Fakta om Media Norge Trykk A/S. Norges største trykkerikonsern med om lag en milliard kroner i omsetning. Selskapet har ca 400 ansatte og har Norges største aviser som hovedkunder, men andre trykkerioppdrag utgjør en stadig større andel av omsetning. Media Norge Trykk er 100 prosent eid av Media Norge ASA. sjekketriks til kvinner Schibsted Trykk er Norges største trykkerikonsern med ca. 270 medarbeidere og omsetning på ca 850 mill. norske kroner. Trykkerikonsernet inngår i Schibsted Norge og vi har produksjon i Oslo og Bergen. Sammen Vi spesialiserer oss på avisproduksjon, herunder bilag, innstikk og vedlegg distribuert med avis og post.29. jan 2017 Justisminister Per Willy Amundsen (Frp) åpner for å boikotte Nord-Norges store regionavis Nordlys i valgkampen. Amundsen sier at dette kommer til å bli tema i valgkamputvalget i fylkespartiet: – Vi må vurdere om vi i det hele tatt skal forholde oss til den avisen, sier han til VG. Utspillet kommet etter en 

23. aug 2017 Den yngste her er seks år, den eldste er 90 år, forteller leder av Oslo bordtennisklubb, Nina Jeletich.7. mar 2017 OPPLAGSTALL: Takket være digitale abonnement er det for første gang på lenge nesten 100 aviser som øker opplaget. Se alle tallene her! Norges største markedsplass, AS ble etablert i mars 2000. har Forsikringsmegler Norwegian Broker og storaksjonær Söderberg&Partners er ett av nordens største forsikringsmeglerselskap. Dagens Næringsliv (forkortet DN) er en norsk dagsavisen og den tredje største avis i Norge, målt i opplagstall.30. sep 2017 gledeleg at våre medlemmer satsar på godt norsk digitalt innhald, seier administrerande direktør Randi S. Øgrey i MBL. Kun 6 av dei 152 avistitlane som blei rapportert, har fått fleire lesarar, mens 99 aviser har fått færre. VG er Norges største mediehus, mens Aftenposten er den største papiravisa i landet. single ladies dame edna Amedia er et av Norges største mediekonsern. Amedia har 66 lokalaviser, samt en del annen medievirksomhet som blant annet trykkerier og distribusjonsselskap. Konsernet har virksomhet i hele Norge, samt i Russland og er helt i front på det å lykkes med digitale abonnementsløsninger. Amedia ble etablert i 2012 etter 31. aug 2017 Aftonbladet mener innvandringsminister Sylvi Listhaug er Norges svar på Donald Trump.

6. mar 2017 VG styrker sin posisjon. Norges tre største mediehus i samlet leserdekning er VG, Dagbladet og Aftenposten. Her er det verdt å merke seg at VG er den avisen som klarer å øke de samlede lesertallene sammenlignet med tilsvarende tall i fjor. Økningen er på 23.000 lesertilfeller, noe som utgjør en vekst på 1 Oppegård Avis - For folk i Oppegård, av folk i Oppegård. 23. aug 2016 Skjermbilde 2016-08-16 kl. 12.36.59. lol vi bare gjorde en GROV feil på FORSIDEN av Norges største avis i en sak som går rett til hjertet i en svært opphetet debatt om en utsatt gruppe mennesker haha sry. UKAS STØRSTE LAND. 14088756_10157264169035237_1703910786_n. Skjermdump: 1. apr 2016 Håkon Fossum (18) og Øystein Sverre Aune (17) var begge på The Gathering (TG) for aller første gang. Ås-guttene storkoste seg sammen med 5200 andre datafrelste i Vikingskipet. polske damer oslo distriktene rundt om i landet; Norges ledende avis mot målgruppen unge voksne storbymennesker i alderen 18-35 år; Nordstrand blad Avis for Nordstrand; Norges største studentavis; Norges første og eneste flerkulturelle nettportal, avis og TV; Østkant avisa Avis for Østkanten i Oslo 2. feb 2015 Det var Adresseavisen, Dagsposten, Nidaros, Trøndelag Social-Demokrat, Ny Tid, Arbeider-Avisen og Nasjonalbladet. Alle avisene var den gang Den dominerende artikkel i aviseksemplaret er et meget fyldig referat fra Landsturnstevnet, forøvrig beskrevet som Norges største turnstevne. Her finner jeg et 

8. mar 2016 Norske aviser har nedgang på papir, en utflating av nettutgavene og en vekst på mobile plattformer.25. mar 2017 Dølen blant Norges beste aviser. Lokalavisa Dølen fekk laurdag pris under landsmøtet for Landslaget for lokalaviser i Haugesund. Dølen fekk heiderleg omtale under LLAs Juryen merkar seg visuelle høgdepunkt som er på linje med det beste blant dei største. Også reportasjane er gjerne tette og nære,  Aviser mot pels. Publisert 10.01.2017. Landets største aviser sier nei til pels. Aftenposten, Finansavisen, Dagbladet, Dagsavisen, Bergens Tidende og "Argumentet som brukes for å opprettholde denne omstridte næringen, handler om at det er bedre å drive pelsdyravl i Norge under strenge vilkår enn under elendige 8. jul 2016 Det siste året har vist at Norges to største aviser ikke forstår alvoret i klimakrisen. forelsket til jul wiki 8. mar 2016 Aftenposten er den største papiravisa, målt i lesartal, medan VG blir mest lest på nett og mobil, ifølge tala frå MBL.Aftenposten har vært (og er i stor grad fremdeles) en Høyre-avis. Dagsavisen het tidligere Arbeiderbladet og er en Arbeiderparti-avis. Dagbladet kaller seg selv en radikal/kulturradikal og sosialliberal avis, og hører nok best hjemme i Arbeiderpartiet-/SV-land. VG hevder de er partipolitisk uavhengig, men er mer konservativ 

19. jul 2016 Akkurat som i utlandet har avisene i Norge slitt med å henge med i svingene i forhold til overgangen til nettbaserte medier. Mange utgivelser har vært nødt til å si opp ansatte, og man kan kanskje argumentere for at dette har ført til en nedgang i kvalitet. 1200px-vg-mannen. Det er fortsatt to aviser som skiller Dagbladet er en av Norges største aviser. Med en nettutgave som er blant de 3 største nettsidene i Norge. I de siste 7 årene har Filmlex levert all filmdata som man finner i Filmbasen til Dagbladet sin nettutgave.   Norges største ukeavis! Vi har en hel haug av unge, engasjerte lesere som får avisen på døren hver fredag. De er moderne og fellesskapsorienterte, og opptatt av samfunnet rundt seg. Kjenner du deg igjen?Aftenposten Norges største avis på opplag. Opplagstallene for 2010 viser at Aftenposten har gått forbi VG som Norges største avis. Men fortsatt har VG flere lesere. Opplagsutviklingen i 2010 er nesten en blåkopi av den vi så for 2009: Abonnement har en relativ stabil utvikling, mens løssalget går sterkt tilbake. Lesertallene  q&a questions norsk 15. feb 2012 Reality-TV · Verdens største TV-show · Slik analyserer du et fjernsynsdrama · Analyse av dramaserien Halvbroren del 1 · Analyse av dramaserien Halvbroren del 2 · Tørk aldri tårer uten hansker. Oppgavesamling. Nyhetsankeret · Sammenlign nyhetsprofiler · Sammenlign Dagsrevyen og TV2-nyhetene.28. okt 2017 Denne gjennomgangen av seriar i norske aviser er basert på tal frå 2016, så Serienett tek førehald om endringar. T.d. slutta Eit godt stykke bak, men på ein suveren andreplass finn me VG (93 000), og endå eit godt stykke bak er Dagbladet og dei største regionsavisene (45-55 000). Adresseavisen er den 

Verdens største utebursdag. Den norske turistforening hadde bursdag i helga og det markerte de blant annet på Sarabråten, hvor foreningen ble startet for 150 år siden.Oversikt over norske aviser på internett. Alfabetisk og geografisk. 28. sep 2017 Derfor er det gledelig at våre medlemmer satser på godt norsk digitalt innhold, sier administrerende direktør Randi S. Øgrey i MBL. Kun 6 av de 152 avistitlene som ble rapportert, har fått flere lesere, mens 99 aviser har fått færre. VG er Norges største mediehus, mens Aftenposten er landets største papiravis Norges mest brukte nettavis for økonomi, næringsliv, børs og finans. Rå, rask og rett på sak. utroskap film Rogalandsnyheter først og fremst. I snart 125 år har Stavanger Aftenblad vært limet mellom menneskene, bygdene og byene i Rogaland. Vi gir deg nyhetssaker fra Rogalands største nyhetsredaksjon, avslørende reportasjeserier fra våre prisbelønte gravejournalister og direkterapporteringen fra de viktige arrangementene.Blant Norges ti største dagsaviser er det bare en kvinnelig sjefsredaktør. – Systematisk forskjellsbehandling, sier Anniken Huitfeldt (Ap). Annonse. av Bernt Erik Pedersen. Publisert 9. jan 2017 Sist oppdatert: 11:37, 9. jan 2017. Annonse. BILDER. Anniken Huitfeldt (Ap). Mimsy Møller. Vis bildetekst. FAKTA: Avistoppene.

14. sep 2016 På toppen av sin forside gjengir storavisen fantomtegningen av mannen som er etterlyst i den 20 år gamle drapssaken.Hos oss får du tilgang et unikt mediearkiv bestående av norske og nordiske aviser og nettsteder. Finn akkurat den Siden den gang er det publisert over tre millioner #metoo-innlegg på Twitter verden over, i Norge nær 10 000 innlegg. Les mer Sterk analytisk drivkraft - vi har Nordens største private analysemiljø. 3. mar 2015 PÅ TRONEN: Totaltsett er VG Norges suverent største avis. 2.367.000 leser avisen, enten det er på papir, nett, nettbrett eller mobil. - Jeg er svært fornøyde med at VG er dramatisk mye større enn konkurrentene på mobil, sier VG-sjef Torry Pedersen 3. okt 2017 Når det gjelder andelen lokale kvinnelige serieskapere som kommer på trykk, er ikke situasjonen så mye bedre i Norge. Da Rockybladet og Strand Comics kartla situasjonen for kvinnelige serieskapere i Norge i 2016, var kun 2 av de 50 tegneseriene som delte på plassen i landets 75 største aviser laget av  dating sider norge online Verdens største aviser hyller Ødegaard som «geni» og «århundrets talent». Interessen for 15-åringen har eksplodert i utlandet den siste uken. Hjemme i Norge er Marit Bjørgen fortsatt mest populær, mener omdømmeekspert. fotball. Publisert: 10 oktober 2014 15:20 Sist oppdatert: 10 oktober 2014 15:31. Nicholas Bergh.24. jan 2010 Filmdebutanten Lene Cecilia Sparrok fra Namsskogan tok til gråten da hun holdt takketale i Stockholm mandag kveld. Stopp på FM-båndet slokker radiointeressen · – Storbyen er avhengig av landbruket rundt seg · Bil på taket i Kolvereid. Bilfører uskadet etter utforkjøring. Sjekk hva som er kåret til Norges 

Verdens største aviser hyller Ødegaard som «geni» og «århundrets

24. sep 2012 Når Norges største aviser skriver store saker om Alexandra Joner som spiller på sex gjennom sine middelsmådige låter, er det enda viktigere at slike magasiner som Desibel kommer frem. Her får intervjuobjektene snakke om musikken. Vi vil bidra til å stoppe forflatingen på kultur og musikk i norsk presse, 12. sep 2017 Det er Klassekampen som har foretatt en kartlegging blant de 20 største avisene i Norge. En gang i verden, den gang partipressen rådet var det selvsagt at avisene ga leserne anbefalinger om hva de skulle stemme. Så, på 1990-tallet, brøt avisene med partiene og på den måten fremstod med nøytrale. Vi trenger DEG! Page Content. ​Rekrutteringskampanje i Norges største aviser. Vi ruller i disse dager ut en annonsekampanje i Norges største aviser der vi søker etter kloke hoder og flinke hender i Midt-, Sør- og Vest-Norge. Oversikt over alle stillinger finner du her. Press Releases. /Pages/Press-Lydbøker og lydaviser er et godt alternativ for deg som sliter med å lese trykket tekst. Studielitteratur, romaner, aviser og ukeblader er eksempler på stoff som produseres i lyd. c date norge sverige Nærbutikken som ble Norges største i helsekost. Artikkeltags. Haugesund · nærbutikkene · lokalhistorie · Helg · Tema. Av Alf Henden og Henry Thorsen. Publisert: 08. desember 2017, kl. 11:55 Sist oppdatert: 08. desember 2017, kl. 11:55. Brandtzæg & Co i Skippergata 10 i Haugesund. Lik Haugesunds Avis på Facebook Her finner du oversikter over de ti største avisene, målt etter papiropplag det enkelte år. Oversiktene er basert på opplagstall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL). Mediebedriftenes Landsforening (MBL) organiserer en stor andel av norske aviser og mediebedrifter og utarbeider egen avisstatistikk. Opplysninger om 

Axo Finans er Norges største låneformidler av forbrukslån, lån og refinansiering. I praksis betyr dette at din søknad hos oss vil bli presentert for flere slipper dermed å søke selv hos flere banker, den jobben vil vi gjøre for deg. Vi samarbeider med flere banker og sender din søknad til flere av Norges eldste avis er Norske Intelligenz-Seddeler og kom ut i 1763, utgitt av boktrykker S. C. Schwach. I 1810 begynte Sivert Aarflot å gi ut Norsk Aftenposten ble utsatt for den kanskje sterkeste grad av sensur ettersom dette var landets største avis ved andre verdenskrigs start. Direktoratet fikk ytterligere fullmakter til å  Aftenposten er Norges største avis og tilbyr et bredt og pålitelig redaksjonelt produkt fra inn- og utland. Aftenposten leverer oppdaterte reportasjer, bakgrunnsstoff og innsikt som synliggjør sammenhenger og kunnskap om de viktigste sakene gjennom uken. er Aftenpostens nettavis og blant Norges største. 5 Se hvem som deltok på Norges største grillfest i hagen til Benny Hanssen. Fantastisk: Amanda, Calvin, Marcela og Benjamin Bakken. - Det er så koselig her. Jeg fikk se arrangementet gjennom Facebook og syns det var så flott at Benny vant denne konkurransen, sier Marcela. Foto: Liv Gunnersen. Les mer om:. h sjekker Organ for frie og uavhængige arbeiderforeninger i Norge, fra nr. 6 191 4: Upoli tisk ukeblad, fra Bogtrykkeriet Minerva, fra nr. 46 1 9 1 5 : Verdens gang«s nye aktieselskaps tr. — Ukentl. — Et eksemplar for 1912 — 16 finnes i. Bergens off. bibl.] Østkanten. Aarg. 1. 1912. 13/s— 3%. [Red. efter tur av Norges største aviser.Pristester. Faktum er sannsynligvis det analyseinstituttet i Norge som har. mest erfaring med pristester. Pristestene gjennomføres for media, butikkjeder og enkeltbutikker. Vi gjennomfører jevnlig pristester på dagligvarer for Norges største avis. i de de 11 største matvarekjedene. I tillegg gjennomfører vi: - pristester i 

19. aug 2016 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen avviser at han sitter på oppsigelse selv om han i en av Norges største aviser har varslet at han nå ikke bare skal gi seg som stortingspolitiker fra neste valg, men at han skal gå av som statsråd også «om en stund». Overfor Khrono understreker han at han ikke er lei Finans Norge vil ha oversikt over forbruksgjeld. Finans Norge har søkt konsesjon om å drive eit gjeldsregister. Hensikta er å få Rundt 200 asylsøkjarar kan søke på nytt frå 1. februar Kjøp dagens utgåve her. Forside e-avis · Gå til e-avis · Bestill e-avis · Vil skape eit levande og samlande musikkmiljø. Kvar tysdag fram mot  TIPS OSS på 35 54 30 00 - Telemarks største avis med 54.000 digitale lesere hver dag. Oppdatert døgnet rundt med saker spesialskrevet for nett av egen redaksjon. Fokus på nyheter, hendelser, sport, og kultur.Vil sørge for mer kristenstoff i media. Ung ildsjel. - Media er en mektig talerstol. Vi må derfor aktivt jobbe for å påvirke landets største aviser med kristent innhold, sier leder for nettverket Fornyelse, Eivind Haaland. Publisert: tirsdag 24. februar 2015  kontakt annonse net up 7. mai 2014 Mandag 12. juni, samme dag som Israels president Shimon Peres innleder sitt statsbesøk i Norge, rykker MIFF en helsides velkomsthilsen inn i landets to største aviser, Aftenposten og VG. I tillegg kommer annonsen i dagsavisene Klassekampen, Vårt Land og Dagen, og senere i uken i Norges største Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer.

Computerworld er Norges største og eldste it-avis om og for den norske it-sektoren. Fra januar 2018 kommer vi ut som månedlig magasin. Vår oppgave er å informere alle som arbeider profesjonelt med informasjonsteknologi om det de må vite for å gjøre en god jobb. Vi presenterer vårt innhold i magasin, på nett og event.Se andre episode av «Altaelva». Turen opp elva fortsetter, og du får se siste del av Raipassonen. Gjennom ti episoder skal du få se storslått natur, folkeliv og fiskeopplevelser fra verdens beste sportsfiskeelv. sport  18. mai 2015 Facebook 0 · Twitter. Landets største aviser og nettsteder skal driftes av IBM. Det er klart etter at mediekonsernet Schibsted velger å sette ut drift av IT-infrastruktur og IT-support for sine norske virksomheter. Samtlige 37 ansatte i Schibsted IT blir overført til IBM Norge. Den femårige avtalen inkluderer drift av 26. okt 2017 72 prosent av journalistene sier Frp er beste parti for mediene. Journalister som jobber med politikk stemmer Høyre og de borgerlige. Ingen av Norges 10 største aviser er venstreorienterte. VG, Aftenposten og DN heller mot Erna Solberg. Likevel anklages norsk presse for å være «venstrevridd». Hvorfor? bifil eller heterofil Verdens Gang · Dagbladet. - Nyheter i Norge og utlandet. Norges største avis, og samtidig Norges mest besøkte nettsted. - Konkurerer om å være størst på Norske nyheter. Stor konkurrent til VG, men med en mer kulturell vinkling stedvis i nyhetene de formidler, dog en stor, norsk avis. Nettavisen · Aftenposten. - Internett avis Aftenposten er Norges største avis og tilbyr et bredt og pålitelig redaksjonelt produkt fra inn- og utland. Aftenposten leverer oppdaterte reportasjer, bakgrunnsstoff og innsikt som synliggjør sammenhenger og kunnskap om de viktigste sakene gjennom uken. er Aftenpostens nettavis og blant Norges største.

Undersøkelser viser at nyhetsgrafikk fanger leseren, og gir økt lesing av sakene de er en del av. En leserundersøkelse i en av Norges største aviser viste at nyhetsgrafikk hadde opp mot 100 prosent treff blant leserene i fokusgruppen. Dette gjaldt lesere i aldersgruppen 15-85 år. «Eye tracking»-undersøkelser gjennomført Dette har imidlertid lite å gjøre med deres politiske ståsted og mer med å gjøre at de er villig til å vri og vrenge (halvsannheter og overdrivelser) på nesten hva som helst dersom de tror dette kan føre til høyere salgstall/seertall. Dette gjelder alle medieer. Ellers er de fleste aviser og Tv-kanaler politisk nøytrale, men en stor  Hei, Som en av Norges største aviser og med navnet Verdens Gang ligger det et ansvar på dere om hvordan dere formidler nyheter fra nettopp verden tilNår verdens største menighet samler troppene, er de hele åtte millioner på møte i sitt gigantbygg i Lagos, Nigeria. Til mirakel-møte en gang i måneden samler hovedmenigheten i gjennomsnitt en halv million mennesker. Mens kristenfolket i Norge ofte bekymrer seg for avkristning, går Guds rike frem som aldri før på de fleste  god morgen kjæresten Denne startsiden har hovedfokus på Norges og verdens aviser. En enkel og stilren oversikt som fører deg raskt til dine favorittsider. Et utganspunkt på internett for folk flest.Vi sakset litt fra en liten notis i en norsk avis fra januar 2000. Japanerne best. Så er det konstatert - ennå en gang at japanske bilkonsern bygger de beste bilene. I en undersøkelse som det tyske auto motor & sport har gjort blant hele 52 000 biler, ble Toyota klart best. Undersøkelsen gjaldt problemer med den nye bilen de 

15. okt 2017 Norges største avis har laget en stor kåring av hva som er Norges beste og mest snøsikre hyttedestinasjon. De har trillet terning på følgende kategorier: * Avstand til tettsted. * Utvalg av tomter. * Alpintilbud. * Langrennstilbud. * Sommertilbud. I tillegg har de sett hvor mange snødager det er i området i året, 3. mar 2015 Den nye målemetoden gjør blant annet at Aftenposten rykker ifra som landets største avis, mens VGs nettoopplag faller kraftig. Men tallene regner ikke VGs over 50.000 abonnenter på plussløsningen. – Jeg vet hvor mange abonnenter jeg har på VG+, jeg. Så det har ingen betydning, sier sjefredaktør og  Norge største samling av aviser. Rask og enkel lasting av de siste nyhetene fra de norske medie / norske aviser. Feature: - Rask lite nettleser. - Legge til personlige nyhets lenker. - Rank avis som du vil. - Melding om siste nytt - Tablet og Mobile versjon av avisene - Del en kobling - Kontroll lysstyrken på skjermen som du 12. mai 2016 «Ingen jobber for Zaman i Ankara nå. De har sparket alle journalistene og korrespondentene,» sier journalist Servet Yanatma (35) i Tyrkias hovedstad Ankara. I over 13 år har Yanatma, som har doktorgrad i journalistikk og historie, skrevet for Zaman. Avisen er en av Tyrkias største, med et daglig opplag på  t eldre dame søker yngre mennesker 28. feb 2017 Det som er viktig å påpeke er at skalaen for Pew ikke går fra "rødt" til "blått" som vi er vant til fra Norge - men fra liberal til konservativ. Metodikken over som er brukt er altså å se på totale lesere for hver avis, som er forskjellige (VG er for eksempel landets største avis) opp mot snittet av velgere i februar.19. nov 2017 Fotball-Norge er i sjokk etter den pinlige oppvisningen til byens fotballklubb lørdag kveld. Her hjemme tok noen sarpinger seg bryet med å kose seg litt ekstra over aristokratens fall – mens i landets største avis henger FFK-vimpelen på halv stang.

VG og Dagbladet landets største aviser på alle plattformer

Når Norges største aviser lister opp årets beste bøker, er det én bok som går igjen på de fleste listene: Zeshan Shakars bok Tante Ulrikkes vei.Du har kommer til denne nettsiden fordi du er på jakt etter gratis abonnement. Du liker å spare penger å tenkter at det som er gratis er godt. Vel, det gjør vi også – du har kommet til riktig side. En rekke aktører tilbyr gratis abonnement av en eller annen form. Denne nettsiden fokuserer på gratis avisabonnement – eller gratis  7. sep 2017 Det store flertallet av norske aviser var dermed klart anti-nazistiske i sine holdninger da krigen nådde Norge. Blant de største avisene som ble tvangsnedlagt eller som la ned selv for å unngå nazifisering kan nevnes Arbeiderbladet, Dagbladet, Morgenbladet og Gula Tidend. For Nasjonal Samling var 15. okt 2016 Den dramatiske historien til Norges mest innholdsrike bygd er nå samlet. is online dating ukraine safe Kantar TNS gjennomfører hvert år den store mediebruksundersøkelsen Forbruker & Media som måler ulike typer mediebruk. Lesertallene for norske nettaviser er hentet herfra. Oppdragsgiver for den delen av undersøkelsen som måler avisenes lesertall, er bransjeorganisasjonen Mediebedriftenes Landsforening (MBL).15. jan 2012 Jeg kom nylig over en liste over verdens 100 største aviser målt i opplagstall hos , et nettsted som dekker avisbransjen. Den viser at av verdens fire største papiraviser er tre japanske og en kinesisk. Deretter kommer tyske Bild, foran nok en kinesisk avis. Først på syvende plass kommer den 

10. mai 2017 I utvelgelsen av de norske avisene tok vi først og fremst utgangspunkt i de største riksavisene, deretter i de største regionsavisene og tilslutt i et utvalg som viser bredden i Selv om opplagene har sunket kraftig, var det likevel 227 ulike papiraviser i Norge i 2016 – like mange som i mellomkrigstiden.20. apr 2015 Foto: IVAR AASERUD, Aktuell/Scanpix. Om en drøy uke presenterer Mediebedriftenes Landsforening (MBL) fjorårets opplagstall for norske aviser. Mye av spenningen er allerede utløst: Det blir et nytt kraftig opplagsfall for papiravisene. I forrige uke presenterte Norges to største mediekonsern – Schibsted  28. sep 2017 VG største mediehus. Kun 6 av de 152 avistitlene som ble rapportert, har fått flere lesere, mens 99 aviser har fått færre. VG er Norges klart største mediehus med over 2,3 millioner lesere på papir, nett og mobil, etterfulgt av Dagbladet, Aftenposten og Dagens Næringsliv. – Norsk journalistikk står fortsatt 23. jul 2017 Får spille på Norges største Jazzfestival. Rauma-jente skal spille på samme festival som flere internasjonale jazzstjerner. Juno: Malin Dahl Ødegård med bandet Juno. Fra venstre: Ingvald Vassbø, Mona Krogstad, Georgia Wartel Collins, Malin Dahl Ødegård og Thea Ellingsen : Pressefoto. c par søker mannen 22. jan 2013 Vi kan derfor ikke garantere at artikkelen oppfyller kravene til kvalitet og uavhengighet som Filter Medias redaksjonelle nettaviser forplikter seg til i dag. Vi har likevel valgt å beholde disse artiklene i vårt arkiv. I kveld starter sesong én av «Girls» på NRK3. Norges to største aviser – VG og Aftenposten 16. aug 2017 På under 30 timer har Bakgården – en minifestival solgt 1400 billetter. Det skriver festivalstyret i en pressemelding.– Vi har en minifestival i navnet vårt,…

Nordmenn er et avislesende folk, og norske aviser vet å hold godt på leserne sine, det være seg på papir eller nett. Tross noe nedgang i opplagstallene for papirutgaven holder Aftenposten koken som den desidert største riksdekkende avisen i Norge. Aftenposten ble grunnlagt i 1860 av Christian Schibsted. Avisen var Norpost Distribusjon AS 7600 LEVANGER . Vi søker avisbud til lørdagsdistribusjon! Norpost Distribusjon AS er Norges største private postdistributør. Selskapet har omtrent 760 budansatte fordelt på 19 avdelingskontor. For utdeling av aviser på lørdager søker vi etter påli - 24 Desember - Lagre - Send til en  24. sep 2016 Norske mediekonsern: • Schibsted er Norges største mediekonsern. Selskapet eier aviser og rubrikkselskaper i Norge og utlandet. Blant Schibsteds fem norske aviser er VG, Aftenposten og Bergens Tidende. • Amedia er landets største eier av lokalaviser. Blant de 63 avisene i konsernet er Drammens 4. jan 2018 Som abonnementselger i Schibsted Norge vil din primære arbeidsoppgave bestå av utgående telefonsalg av Aftenpostens magasiner til aktive abonnenter av landets største aviser, bl.a. Norges største avis Aftenposten, og regionavisene Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad. overføre kontakter fra android til iphone 934 30 200, fax 22 41 85 84 Dagens Medisin er Norges største uavhengige nyhetsavis mot helsevesenet. Avisen ble etablert i. 1998 og har et opplag på 24.300 ex. og distribueres til alle yrkesaktive leger i hele landet inklusive turnusleger. Avisen kommer ut 2 ganger i måneden (med unntak av juli 7. mar 2017 I løpet av det siste året økte opplaget til Vestby Avis med hele 29.1 prosent. Det er den største opplagsveksten målt i prosent for noen avis i Norge. – Fantastisk gøy. Det viser at vi har gjort noe riktig det siste året - og ikke minst viser det at lokalbefolkningen i Vestby kommune ønsker en lokalavis som dekker 

1. jul 2017 Sykkelproffene er i gang med Tour de France, men det blir sykkelfest på Askøy også i sommer.Kvalitet oppdrettshåver - Vår fokus! Norges største matfat fortjener oppdrettshåver av høy kvalitet. Mørehåven leveres i en rekke varianter til oppdrettsbransjen langs hele 702 45 100. Sykkylven. Vi gjør havet lønnsomt  20. nov 2017 Fædrelandsvennen: Lund Futsal went all the way in nm on home. Read the article in the link below. #Futsal. Translated. Lund Futsal ble norgesmester på hjemmebane. Lund Futsal gikk hele veien i helgas futsal-NM i Gimlehallen.  Norges største aviser skriver at flere personer lagde apelyder mot. Brann-spiller Stéphane Badji. Dette er det eneste eksempelet på at mediene dekker konkrete, rasistiske episoder. Den øvrige omtalen er kjennetegnet ved generell debatt om temaet, som når Anniken. Huitfeldt i et intervju med Klassekampen i juli uttaler at  morten berg revisor Innstikk I Aviser - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.John F. Sipayung har kontaktet Hendy Setiono som er en av Indonesias mest fremadstormende entreprenør. Resultatet kan bli at verdens største kebabkjede, Kebab Turki Baba Rafi, etablerer seg i Lyngdal som en av de første stedene i Europa.

Materiale og metode. Åtte av de største norske avisene og ett nyhetsbyrå ble gjennomsøkt etter artikler om fordeler og bivirkninger ved de 60 nye legemidlene som kom på det norske markedet fra juli 1998 til og med mars 2000. Vi fant 492 artikler som omtalte 18 av disse medikamentene i perioden januar 1998 til og med Klart for verdens høyeste modultårn i London · Nye søppelgass-målinger i boliger i Skedsmo · Skydda åpner . Næringslivs- topper: – Å kjøpe bolig i Norge er altfor gunstig · Noe svakere desember for byggevare- produsentene . 2018, Meet Ullevål, Oslo, Norge. Vis flere arrangementer. 100 største. Se hele listen · Siste fra  Den første egentlige avisen var romernes Acta diurna (dagens hendelser) som ble etablert i år 59 etter oppfordring fra Julius Cæsar. Acta diurna utkom hver formiddag i Romerrikets best organiserte epoke, mens den i andre perioder bare ble utgitt.28. apr 2017 Hva sier det om det som gjøres i Oslo, når en av Frankrikes største nettaviser velger å skrive om det? – Oslo er verdens elbilhovedstad og viser vei for hvordan byer kan legge til rette for nullutslipp i biltrafikken. Vi får nå ukentlige besøk fra hele verden. Elbilmarkedet i Oslo og Norge vekker stor interesse og  kontakt anonser.no 20. jan 2016 Da belønnes man med en helside i en av Norges største aviser på selveste Valentinsdagen, med bilde på vår egen startside og man vinner til og med et 3-måneders VIP-medlemskap slik at man kan fortsette med å ha kontakt med alle de herlige singlene, sier Emma Edespong. BLI NORGES HETESTE Tidligere norske aviser. Store norske leksikon · Medier · Journalistikk; Tidligere norske aviser. Vi trenger ny fagansvarlig for. Tidligere norske aviser. Vil du bli fagansvarlig?

25. apr 2016 Et gammelt psykiatrisk sykehus på Veum i Fredrikstad kan bli Norges største asylmottak hvis planene til UDI blir gjennomført, melder NRK.Aviser og dagblade fra Norge. Landsdækkende og lokale norske aviser. Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer.1. aug 2017 Bransjenettstedet presenterte mandag denne uken en liste over verdens 20 største lakseoppdrettere, basert på antall tonn slaktevolum. Ikke uventet er Marine Harvest verdens største oppdrettsselskap med klar margin. Selskapet er nesten like stort i slaktevolum som de neste tre selskapene på  forced warm air systems 23. mai 2012 som regulerer konkurranseforholdet mellom to av landets største aviser. I Norge har vi ikke en lignende situasjon som i Sverige, der Schibsted-eide Svenska. Dagbladet ved hjelp av pressestøtte har tatt store markedsandeler fra Bonniers. Dagens Nyheter. I Norge har ingen av nummer to-avisene erobret.Daglige aviser / opplag, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004. Aftenposten, 221 659, 214 026, 225 981, 235 795, 239 831, 243 188, 247 556, 250 179, 248 503, 252 716, 249 861. Verdens Gang, 138 188, 164 430, 188 354, 211 588, 233 295, 262 374, 284 414, 309 610, 315 549, 343 703 

3. jun 2014 Aftenposten, Norges største avis, fremstår i vår tid som det største og mest innflytelsesrike talerør for islamiseringen av Norge. På samme måte som Dagbladet i årene etter krigen var kommunistenes beste uvedtektsfestede forbundsfelle - ved at avisen støttet ulovlige streiker i hopetall som var iverksatt av de Norge er et av verdens mest avislesende land. Kantar TNS har siden 1988 hatt oppdraget med å samle inn og rapportere de offisielle lesertallene for avisbransjen i Norge. I alt måler vi ca. 180 enkelt titler gjennom Norges største undersøkelseskonsept Forbruker & Media. I alt ligger det 45.000 årlige telefonintervjuer til  Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer.5. jun 2015 Den offisielle åpningen av Hurum trebåtfestival skjedde med brask og bram fredag. kristen is dating 26. jun 2013 Norges største aviser må vike om det nye regjeringskvartalet skal legges vest for Akersgata.Nyheter og innsikt om ibm_norge.

Drammens Tidende vokser: - Vi tar leseren på alvor

Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer.28. nov 2017 iFinnmark-redaktør og daglig leder i Amedia-avisene i Finnmark Arne Reginiussen er med på listen til E24 over Norges største ledertalenter. 20. sep 2016 papiravisene kommer sakte til å forsvinne, sier ekspert.. (Publisert tirsdag ber 2016 kl. 13.41, sist oppdatert onsdag kl. 14.08). VG og Dagbladet er Norges største aviser når du slår sammen alle plattformer, papir, nett og mobil, med VG et svært hestehode foran. Men Aftenposten er fortsatt 12 Sep 2017 - 3 minTore Rygh (76) er ihuga språkentusiast og pensjonist. Siden 2003 har han sendt over 30 singelliv josefine Avis Bilutleie ble etablert i 1946. Les om vår I 1946 åpnet Warren Avis verdens første utleiestasjon på en flyplass ved Willow Run Airport i Detroit og det med kun tre biler. I dag har Selskapet etablerer kontorer i de største europeiske byene og i noen tilfeller opplever selskapet stor suksess ( i Spania). Avis går fra å Utrop som e-avis. Flere utgaver ». Spilleavhengigheten blant innvandrere er høy. Innvandrere i Europa er overrepresentert på statistikker når det gjelder spilleavhengighet. Les mer · Flerkulturell Kalender Norge opplever nå sin kanskje største omveltning, fra monokultur til kulturmangfold. Søk i et flerkulturelt digitalt 

30. sep 2016 Det har aldri blitt forsøkt beregnet hvor mange lesere de illegale avisene nådde, men ifølge Ottosen vet vi at de nådde langt ut over de menneskene som tilhørte motstandsbevegelsen. Opplagene kunne være fra noen få hundre til flere tusen. For eksempel hadde den største og mest betydningsfulle illegale 17. sep 2006 Bare ett sted i Norge — i Ørsta på Sunnmøre - produseres det nå en avis i det såkalte fullformatet. Etter at de fire store regionavisene - Adresseavisen, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen - gikk over til tabloid, er Møre-Nytt landets eneste avis i stor størrelse.- Men det har aldri vært  LES MER. – Vi skal bli Norges største rockeband på norsk! Første steg på veien er den nye singelen Ballettdanseren. Hør den her! LES MER. Geir-Ove skal gjøre Fauske god på personvern. – En stor jobb for kommunen. LES MER. Kopibeskyttet publiseringsløsning © Nu Publishing AS 2018. Vi følger Vær varsom-plakaten 1. des 2017 Holmestrand har fått en av Norges største ladestasjoner. j linny 9. aug 2017 Gjør som mer enn 2.000 andre personer - Få Enebakk Avis sine nyheter i din Facebook-feed. Se godt på gullklumpen: Den er Norges største,…9. jun 2017 Denne saken er forsøksvis skrevet etter samme lest som sakprosaanmeldelser. Målet er rett og slett å gi et øyeblikksbilde av opplevd kvalitet på meningsjournalistikken som ansatte i tre av Norges største mediehus – Aftenposten, Dagbladet og VG – produserer. Jeg har tatt for meg kommentarene i tre 

13. jan 2016 De større ble stensilert, og enkelte – spesielt kommunistiske illegale aviser – trykt. Den aller største og mest betydningsfulle var London-Nytt, som kom i flere regionutgaver under ledelse av skiftende redaksjons- og produksjonsgrupper. Denne avisen brakte utelukkende avskrift av BBCs nyhetssendinger 9. jan 2017 I Norges 50 største aviser er hele 44 av sjefredaktørene menn. I de ti største dagsavisene er ni av ti menn. Bare Sunnmørsposten har kvinnelig leder. 3. jan 2016 Lofotposten har en fascinerende historie. Det var den største avisen i Nord-Norge, og det hadde nær sammenheng med Lofotens posisjon og lofotfisket. Hele Nord-Norge var opptatt av det som skjedde i Lofoten på vintrene. Da gjorde det ikke noe om avisen var tre dager gammel når den kom til Finnmark, 11. sep 2017 I en lederartikkel som ble postet noen få timer før valglokalene stengte i Norge på mandag kveld, stiller svenske Expressen spørsmålet: «Om ikke rike Norge skal slutte å lete etter olje, hvem skal da gjøre det?» Faksimile av Expressens oppslag/leder. Tittelen på saken er «Norge må slutte med sitt  hvilken datingside er best film Lesertall. I samarbeid med TNS Gallup presenterer MBL offisielle lesertall for norske aviser, nettaviser og magasiner/ukeblader. Tallene presenteres to ganger i året, vanligvis i februar/mars og i september. AddThis Sharing Buttons. Share to Facebook Share to Twitter Share to LinkedIn 2. okt 2017 Fakta om de største avisene. Lesertall for papiravis, nett- og mobilutgave for de ti største mediehusene i Norge. VG: 2.348.500; Dagbladet: 1.439.500; Aftenposten: 1.198.900; Dagens Næringsliv: 490.500; Bergens Tidende: 288.800; Adresseavisen: 251.900; Stavanger Aftenblad: 191.100; Bergensavisen: 

3. mai 2011 Holder albumstafetten høyere nivå enn Norges største avis(er)?. Ser ut som han skrev den svært pissetrengt. Dårlige anmeldelser har størst hyppighet i nettopp VG, imo. Men har ikke lagt merke til hvem som anmelder. Kjent fjes han har denne Ståle Nilsen. Kan du ikke begynne å anmelde for Vg, Townes !Oversikt over Norske Lokalaviser. På denne siden får du en god oversikt over Norske Lokalaviser. Vi har forsøkt å samle så mange aktuelle lokalaviser som mulig under hvert sitt respektive fylke. Mangler din favorittavis, så setter vi stor pris på om du benytter skjema for forslag til lenke eller tilbakemeldingsskjemaet vårt på  5. sep 2017 Hadde det vært teknisk knockout i fotball, ville dommeren blåst av kampen aller senest da Mario Gomez stupte inn 6-0, skrev Süddeutsche Zeitung og harselerte over at Tyskland sto for all underholdning i den grad at Mats Hummels måtte by på Norges største sjanse da han sleivet ballen rett utenfor eget 20. sep 2012 De tre største merkevarene – VG, Dagbladet og Aftenposten – har alle sine app-baserte iPad-versjoner på plass. Tanken er å gi betalende kunder de lange papirartiklene i elektronisk format, og dermed bli en slags mellomting mellom den store papiravisen og den kjappe nettavis-lesingen. Men har de klart  finn damer håndbold Naturen på Helgeland er i verdensklasse, hele Helgeland kunne faktisk vært nasjonalpark. • Spektakulære Helgelandskysten • 10 000 øyer og 9800 km kystlinje • Eventyrlige fjell og flotte fjorder • Tre nasjonalparker og masse villmark • Nord-Norges høyeste fjell, 1915 moh • Norges nest største isbre • Norges nest største akershus amtstidende amta drøbak nesodden; alt text Arbeidets Rett Røros Sør-Trøndelag; alt text Aura Avis Sunndalsøra møre romsdal; alt text Aust Agder Blad Risør Gjerstad; alt text Avisa Nordhordland Isdalstø Lindås Hordaland; alt text Avisa Nordland Bodø; alt text Bergensavisen Bergen Askøy Fjell Os BA Hordaland 

Student var villig til å betale 15 000 kroner for å slippe å skrive bachelor · – Falsk vitenskap er en av de største utfordringene akademia står ovenfor · Nyhet · Kontaktkonferansen 2018: – Falsk vitenskap er en av de største utfordringene akademia står ovenfor · Store forsinkelser i kollektivtrafikken · Nyhet Nyheter, sport, kultur og debatt fra Vestoppland. 17. des 2016 Romsdals Budstikke er en partipolitisk uavhengig, men borgerlig og liberal dagsavis som utgis i Molde. Avisen er en av Norges eldste og har blitt gitt ut siden. Avisene i Molde og Ålesund blir norske igjen Montgomery (60) har ved hjelp av store låneopptak sikret seg kontrollen over avishus i Norge.21. apr 2016 Debatten har rast i Norge, nå går bildene verden rundt. beste datingside for voksne yard Forsker Sigurd Høst har i mange år samlet inn informasjon om alle trykte norske aviser som kommer ut minst én gang per uke - også de som ikke er organisert i Mediebedriftenes Landsforening (MBL) eller Landslaget for lokalaviser (LLA). Oversikter over den norske avisstrukturen blir hvert år presentert i rapporten Avisåret.Tilgang for norske IP-adresser. Tittel: Sværta : Morgenposten - en gang Norges største avis. Redaktør: Holm, Yngvar. Publisert: [Oslo] : Orion, 1999. Omfang: 157 s. ill. 31 cm. Alternative tittel: Boken om Morgenposten Sværta Sværta : boken om Morgenposten Morgenposten : en gang Norges største avis. Overordnet post:.